Bilbotho's Devils

Race:  Chaos Renegades
Coach:  Kemimutt
Description
Laget grundades från början av ett troll, en ogre samt en minotaur och det är därifrån laget fått sitt namn. Numera leds laget av coach Nitram den förädiske.

Som assisterande coach har laget sin tidigare sprinter Foul Feuron. Han håller i fysträningen vilket verkar ha gett resultat då lagets spelare blir allt snabbare.

Laget har svurit att en gång för alla förgöra de vedervärdiga grönskinnen i Orclahoma Redjaws.

 
Bilbotho's Devils team badge
Bulletin board from the coach
July 15th, 2020 - old news
Förlust i finalen.
Casen uteblev för Bilbothos, särskilt i första halvleken. Det var inte utan att det försökte, bullcentaurerna var ofta stunned men vad hjälper det när de är så snabba och starka så man ändå måste lämna en spelare som håller spelaren. Det var rena rama turen att laget lyckades kvittera och få till förlängning. Men denna gången tog turen slut där och laget fick se sig besegrat.
- Kemimutt
 
 
July 9th, 2020 - old news
Storbragd när Devils slog ut Roserna.
Bilbothos Devils lyckades trots en välfylld sjukstuga vinna semifinalen mot det robusta orclaget Roserna i en match som böljande mellan hopp och förtvivlan.

Redan i runda 1 så kickbackar Ulgrot Bolgrots chainsaw och knockar ut sig själv och blir sedan eskorterad ut från arenan och i det tomult som uppstår så smiter en ytterligare orcspelare upp ur en lucka på planen och Roserna lyckas bryta Devils drive. Som tur är lyckas Devils med ett osannolikt alvspel kvittera innan halvlek. I andra halvlek börjar Devils ta mycket stryk och ligger numerärt under med tre man när Mouurg (ogren) bryter sig igenom och knockar loss bollen. I ett svårt läge stiger åter darkelfen Dragonian Shadowhunt fram och sliter åt sig bollen. Dock knuffas han snart av plan men lyckas då få in bollen bakom orklinjen. Övriga spelare följer hans initiativ och ett par turns mod desperata dodge, fina passar och precisa blockar så står det 2-1 till Devils med bara 2 turns kvar. Orc publiken blir vansinnig och revolterar vilket slutar i att dommarkollegiet ger orcerna en extra turn att kvittera. Devils verkar redan ha börjat fira för de gör inget motstånd och 2-2 och förlängning är ett faktum.

I förlängningen blir det åter alven Dragonian Shadowhunt som bryter igenom med bollen och dodgar sig genom ett par tacklezones och vinner matchen.
- Kemimutt
 
 
May 4th, 2020 - old news
Världens sämsta/bästa
Det har kallats för världens sämsta stall men även för världens bästa dodge. Klart är i alla fall att varulven i Atrocity Horrors under slutminuterna dodgade in i 3 tacklezones och blitzade ut bollhollaren från plan och kunde på så sätt hindra bilbothos från att göra en match vinnande td. En viktig poäng till vardera lag i alla fall efter en match med diverse fumbbl-missar från bägge coacher.
- Kemimutt
 
 
 
Tournaments played:
Season 2, Season 3, Season 4, Season 5, Season 6, Season 7
Playing in:
Season 8
Trophies won:
none
SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Far Albion Cup
Goblin Tribal Leeg

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League