Esari Whirlwinds

Race:  Elven Union
Coach:  chgadd
Description
Whirlwinds grundades av staden Esaris vaktstyrka.
När stadens borgmästare fick reda på att Sheriffen Matheis Fanatica lät stadens vaktstyrka anordna bloodbowl matcher på sin fritid gav han honom ekonomiskt stöd att deltaga i större sammanhang.
Men den stora framgången väntar de fortfarande på.

 
Esari Whirlwinds team badge
Bulletin board from the coach
July 17th, 2020 - old news
Esari anmäler sig till Doom bowl!
Säsongen är visst inte riktigt slut.
Camille har övertalat laget att deltaga i Doombowl!
Ingen ville egentligen spela, och ingen var intresserad av att svinga kulan. Alla tyckte väl egentligen att det skulle bli skönt med ett uppehåll.
- Jag tar kulan om ingen annan vill sa då Camille. Och då tyckte helt plötsligt flera i laget det kunde bli lite roligt. Att se henne snubbla och svinga omkring med en klumpig stenkula var visst något som tilltalade de andra i laget.
Coach Fanatica fick ställa in sin semesterresa för att coacha sina adepter en gång till.

Får se om de kan ställa till lite oreda innan de tar en lång välförtjänt paus.
- chgadd
 
 
June 28th, 2020 - old news
Förlust i kvarten igen!
Det känns inte som det är så länge sedan Whirlwinds spelade kvart i säsong 6. Det var i denna säsong som hoppet att Whirlwinds faktiskt var ett lag att räkna med tändes. Egentligen spelade de bara en dålig match den säsongen och det var just i kvarten mot Atrocity Horrors. Den slutade med att hela laget var i båset. Den här säsongen har mer varit en Berg och Dalbana, laget började bra och förväntningarna på laget blev skyhöga. Camillé hade lekstuga. Men ack så fel det blev. 3 raka förluster och Coach Fanatica trodde inte längre på slutspel. Fast på något märkligt vis blev det kvartsfinal mot Roserna och det var faktiskt en jämn match ganska länge. Men när rustningarna i mitten på andra började ge vika fanns det inte mycket att göra. I Esari hålls imorgon en avskedsceremoni för Terion Swiftwind, en fantastisk thrower som tyvärr gick hädan i matchen.
Whirlwinds tar nu en välförtjänt paus och kommer tillbaka om några säsonger.
- chgadd
 
 
Feb. 21st, 2020 - old news
Start på riktigt!
Boners var inte riktigt vakna i första. De bankade på Esaris rustningar men inget verkade bita. I början av andra ledde de med 2-0 hade fullt lag och läget kändes ganska tryggt. Men oj då började de smälla till. Boners utjämnade till 2-1 sänkte halva laget, men med fem spelare på plan replikerade Esari(Camillé). Tyrion passade och Camillé blitzade sig fri och säkrade upp till 3-1. Efter det var det bara att hålla ut med fem alver mot ett fullt Boners. De reducerade en gång till men sen var tiden slut.
- chgadd
 
 
Feb. 8th, 2020 - old news
Le Camille Show!
Säsong 6 slutade med en smärtsam förlust mot Atrocity Horrors och Coach Fanaticas alvöron ville inte sluta sloka.
Men idag pekar dom stolt uppåt igen, för det här var vad Whirlwinds behövde. Laget var överallt samt att man verkade ha extra bra rustning.
Sedan fanns ju den lilla detaljen att Camille var på spelhumör. Efter en hyfsat jämn första halvlek stod det 1-1. Men i andra smällde det till, en kombination av snabba turnovers med luckor i Bloody Bastards försvar så kunde Esari bärga bollen flera gånger och passa vem? Jo....CAMILLE!
Vilken stjärna hon var idag.
Nu längtar laget efter ligaspelet!
- chgadd
 
 
 
Tournaments played:
Season 3, Season 4, Season 5, Season 6, Season 7
Playing in:
Season 8
Trophies won:
none

Notes
"Esari Ground of Silence"
Home Stadium: Residents 
Attribute: Solemn and Silent
Weather Table: Standard
SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Far Albion Cup
Goblin Tribal Leeg

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League