Gnomeland

Race:  Chaos Dwarf
Coach:  Oscarschoen
Description
Dessa kortvuxna små skogsälskande vänner är det ska sägas endast mycket avlägset släkt med kaosdvärgar. Vore det inte för deras lika oväntade som ohämmade sportintresse liksom deras totala oförmåga att förstå sitt eget bästa sutto de antagligen under nån ek och luktade på blommorna ännu. Men även de bästa av skogsknytt och zoatar liksom en älg och dryader kan förlora sig denna äran och hjältarnas sport.

 
Gnomeland team badge
Bulletin board from the coach
July 15th, 2020 - old news
Guldgnomer
Gnomeland avslutar säsongen med guld! Efter en knackig inledning hankade de sig in i slutspel där varken valkyrier, boners eller devils fick stopp på dem. Zoatan drog på sig en elak skada och hans karriär är hotad. Taiga Dawn var bästa spelare med en long bomb till ett noll och det avgörande sudden deathmålet. Samma Taiga som tog Bernard av daga. Kom ihåg namnet!
- Oscarschoen
 
 
Feb. 23rd, 2020 - old news
Bilbothos
var hårdhänta. Älgen foulades tidigt ihjäl och fick snart sällskap av Valdemar Väderspänne. Drak det odjurets blitzade ner dagens jätte men inte bättre än att densamme föll på stjärnan som dog tvärt.

Matchen böljade än hit än dit men till slut stod Bilbothos som vinnare.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 21st, 2020 - old news
Premiär
Mot själva mästarlaget Roserna. De pressade gnomerna hårt men med Hthark the zoats hjälp höll de stånd mot orkerna. Karl König dansade dock ensam igenom försvaret och satte ett noll.I andra lyckades stjärnzoaten åter med att stånga ut de hårdaste av orker och i luckan det gav kvitterade Sunset Waterfall. En desperat slutoffensiv för orkerna var nära att kosta dem matchen som trots all dramatik slutade oavgjort. Mycket tack vare den järnhårda gnomlinjen som tog mycket stryk denna kväll.
- Oscarschoen
 
 
Dec. 22nd, 2019 - old news
Var gnomerna igång. Green Bay S var numret för stora för dessa noviser som hade sällsynt svårt att hantera boll. Tillbaka till skogen efter premiärförlusten. Snart väntar nya möten.
- Oscarschoen
 
 
 
Tournaments played:
Season 6, Season 7
Trophies won:
Spike! Magazine Tour: Season 7

  SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Far Albion Cup
Goblin Tribal Leeg

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League